Økologisk mjølkeproduksjon

Økologisk mjølkeproduksjon

 

Nokre skilnader mellom økologisk og konvensjonell drift er at kalven skal gå med kua i minst 5 dagar før han vert teken ifrå, at du berre kan bruke økologisk kraftfòr og at du ikkje kan bruke lettløyseleg mineralgjødsel (kunstgjødsel) på marka. Det er tillate med antibiotika viss dyret vert sjukt, men det skal ikkje vere det første ein prøver.

 

 

 

Når du ønskjer å drive økologisk skal Debio godkjenne omlegginga og drifta. Økologisk mjølk er betre betalt enn konvensjonell produsert mjølk.

 

Les meir hos Debio.

QUICK CONTACT

24 / 7 SERVICE

  • Purus pede magna mi id
  • Nisl ut urna ac condimentum
  • Vitae sed mauris

CUSTOMERS SAY

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam tincidunt viverra diam”

 

Bob, Westside Brox

mail@demolink.org

999-234-876

Ansvarleg nettredaksjon: Landbruksavdelinga hos Fylkesmannen i Hordaland, p.b. 7310, 5020 Bergen. Innhaldet på våre sider er oppretta med stort omhu; vi kan imidlertid ikkje garantere for at innhaldet er alltid fullstendig og aktuelt.